Tahni'ah

Aku baru tahu satu benda tadi. Slowpokenya, slowpoke gila! Aku tak tahu nak melompatkah, menarikah. By the way, kalau la ada yang terbaca post ini, aku tak nak bagitau pun apa perkaranya, (mehh, lame) tapi bila aku tahu ja benda ni, aku kena dengan segera cari saluran untuk curahkan.

Ok, untuk menekankan lagi keslowpokean aku tadi, aku tahu news ni, 2 bulan lambat. Argh, stress aku. Jadi sudahnya bukan news, menjadi olds.

Mencurah-curahnya perasaan ku ini. Kenapakah aku tahu lambat. Mungkin ada hikmah kan? Kot kot la kalau aku tahu masa tu juga, mahu tempah tiket flight terbang terus gi sana bawak hadiah sebesar peti ais. Pastu terbit drama. Pastu, aku pun tak tahu ending dia macam mana.

Hikhikhik. Happynya! Pegi beli kacang la kejap lagi, bagi hadiah untuk diri sendiri. Banyaknya aku mau tulis, tapi aku tahan tahan ja ni.

"Just because you can doesn't mean you should." Kan?

Tahniah. :)