Old

Firefox,

You make me feel old.

I am offended.

Isk.

Anak Beruang Dua Ekor


Comel? Takde la comel sangat. Biasa biasa je.


Pun, biasa biasa je.

Takde rasa nak penyek pun.

Pertengahan 2014

Tahun lepas, 2013, tahun ni 2014. Tengah tahun sudah pulak ni. Bulan Jun kan. Maka, update terkini pasal saya, macam ni la, masih lagi bekerja sebagai buruh, masih lagi berada di Tanah Melayu, masih lagi berperasaan membuak-buak ingin pulang ke Borneo, masih happily single, ehem, masih lagi Yeyen dulu, tapi mungkin banyak la perubahan di sini sana, fizikal mahupun mental.

Agak-agak aku ni reti ka mau bisnes?

Haha, soalan yang tiada jawapannya pada orang lain.

Jumpa lagi tahun 2015.