Pertengahan 2014

Tahun lepas, 2013, tahun ni 2014. Tengah tahun sudah pulak ni. Bulan Jun kan. Maka, update terkini pasal saya, macam ni la, masih lagi bekerja sebagai buruh, masih lagi berada di Tanah Melayu, masih lagi berperasaan membuak-buak ingin pulang ke Borneo, masih happily single, ehem, masih lagi Yeyen dulu, tapi mungkin banyak la perubahan di sini sana, fizikal mahupun mental.

Agak-agak aku ni reti ka mau bisnes?

Haha, soalan yang tiada jawapannya pada orang lain.

Jumpa lagi tahun 2015.

2 comments:

  1. oih update.. jgn nak see u 2015 sgt ye..heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, update sket sket. macam rugi pulak tak update selama ni. hehe

      Delete