Timbul

Macam suara Yuna pula lagu ditelinga aku ni. Tapi bukan, Agnes Obel orang nya. Nyanyi nyanyi lagu tajuk Riverside di tepi sungai? Entah, teda bunyi air sungai pula. 

Pastu lagu apa pula ni, malas la mau bagitau. Hm hm. Sebenarnya aku mau bagitau ni, apa ni, aku stress ba. Semua benda dari sekecil-kecil sel kulit bawang, sampai la sebesar sel ameba. Matila, bio punya sel-sel pula aku sebut ni. Ok la, analogi real life la, baru real. Sekecil gridview asp .net yang nda mau keluar-keluar sampai aku fed up, sampai la sebesar aku mau cari kerja lain. Real enough? Haruslah orang cakap, itu pun mau stress. Ba, cuba la kau period sambil try mau kasi keluar tu grid. Terus tu grid nda pandai keluar. Ba, cuba la.

Sabah, Sabah, Sabah!!!

Apa la jadi sama Bok Nyeo nim tu lepas ni. Kau bayangkan la, aku menangis-nangis pukul 1 pagi tengok The Suspicious Housekeeper saturang time part dia kasi cerita apa jadi sama family dia. Punya main sedih.

Ok la, till then, maafkan aku, salah sekecil sel kulit bawang, sebesar sel paramesium, maafkanlah, please. Tapi aku rasa macam ada hal nda selesai ni dengan pengetua sekolah aku dulu. Our last conversation, making me wonder until now, why did you do that since you know everything from the beginning? And I was like...

Ahh, forget it. Maybe it is just the hormones.