Pelangi

So selama 2 minggu lebih ni, banyak jugak la onak dan duri. Memang wild lah. Dan sekarang masih lagi wild. belum lagi pandai tame.

Aku harap suatu hari nanti, aku dapat la mengawal situasi ni. Boring juga kalau hari-hari begini kan. Bak kata orang-orang Tumblr, kena ada hujan dulu baru keluar pelangi kan. Harapnya, pelangi tu nanti super duper indah la, kalau ada Skittle pun sodap.

No comments:

Post a Comment